• mcba linkedin
  • mcba facebook

Mentor Capital & Business Advisory© | All Rights Reserved 2019

HEAD OF ADVISORY BOARD

Alon Peled

Executive Business Adviser
CEO & Head of Advisory Board 

“Piata din Romania este plina de oportunitati si de avantaje inedite, alaturi de dificultati, provocari si esecuri, ce obliga companiile, nou-venite sau deja existente, sa se adapteze la mediul de afaceri si la variabilele pietei, in timp ce fac evaluari interne repetate si aspira la perfectiune.

Dupa aproape 2 decenii de operatiuni corporative active si consiliere de afaceri pe pietele din Romania, este firesc ca Mentor sa dobandeasca o pozitie de top in calitate de mentor de afaceri, datorita capacitatilor sale de a sustine companiile locale si straine, CEO, membri ai Consiliului de administratie si fondatori sa aplice masuri speciale de reducere a riscurilor operationale si sa dezvolte o activitate sustenabila si de succes.  

Am creat o abordare diferita fata de clientii si partenerii nostri, o abordare ce s-a dovedit a fi de succes, pe baza ratei mari de succes pe care o avem - abordarea Business Mentor. 

Insotind multe companii pe parcursul anilor, am observat ca piata propune diverse solutii de consultanta. Unele dintre ele se refera la crearea de rapoarte, altele la oferirea de sfaturi teoretice, insa nu o indrumare cu adevarat specifica, altele iti ofera "coaching pentru suflet" pentru rezultate mai bune, insa niciuna nu-ti ofera solutia completa. 

MCBA actioneaza ca "mentor de afaceri", iar fiecarei companii pe care o servim i se ataseaza un mentor de afaceri profesionist si experimentat, ce va poate ghida de-a lungul procesului, ce poate pregati in mod intern, prin intermediul analistilor nostri profesionisti, rapoartele si analizele necesare pentru acest proces,  ce ofera sfaturi practice si stabileste impreuna cu clientul rutele de progres in orice moment, ce ofera suport in timpul unei situatii de criza profesionala si va expune afacerea pentru optiuni financiare.

Solutia Business Mentor se aplica perfect oricarei persoane sau entitati de afaceri (CEO,  membru al Consiliului de administratie, antreprenor), pe baza statutului necesar. 

Linia noastra principala este despre a te deplasa rapid in concordanta cu dinamica pietei.

Acest concept este de regula posibil doar atunci cand ai un consultant experimentat si o echipa grozava, ce te poate sustine in momentele critice si poate trece cu bine peste diverse blocaje - financiare, de marketing, manageriale si operationale. 

Mentor Capital & Business Advisory (MCBA) ofera nu numai consiliere teoretica, ci si instrumente operationale eficiente, investitii financiare, strategii de exit, clientela directa, contacte locale de afaceri, o retea corporate si acces la furnizori, precum si servicii "hands-on", pentru ca toate acestea sa fie integrate in cadrul activitatii tale de zi cu zi, exact in acelasi fel in care actionam in cadrul propriilor investitii.  

Aceasta abordare "hibrida" a fost creata pentru a raspunde unor nevoi si cerinte reale, in loc sa ofere rapoarte nesfarsite. 

​Impartind cu tine vasta noastra experienta, fie ca reprezinti o companie nou-intrata pe piata din Romania, sau o companie ce doreste pur si simplu sa creasca pe plan local sau peste granite, te vom ajuta sa abordezi si sa elimini tot felul de provocari, in timp ce iti atingi obiectivele mai rapid si iti optimizezi nivelurile de eficienta.   

 

Eu si echipa mea de experti tratam aceasta sarcina cu maxima importanta si pasiune.
Vom aplica o abordare economica eficienta si directa pentru a-ti stimula cresterea, exact in acelasi fel in care procedam cu propria noastra companie. 

Te invit sa-ti unesti fortele cu noi, intr-un proces inovator ce-ti va aduce cu siguranta concepte noi ce-ti vor indrepta afacerea  intr-o directie pozitiva si de lunga durata. “

Alon Peled,
Executive Business 
Adviser

CEO & Head of Advisory Board 

Mentor Capital & Business Advisory Ltd