• mcba linkedin
  • mcba facebook

Mentor Capital & Business Advisory© | All Rights Reserved 2019

DUE-DILIGENCE PRELIMINARA &EVALUARE

Prin acest proces, Mentor Capital & Business Advisory (MCBA)  va purta mai multe discutii cu actionarii si va extrage informatii importante in scopul analizarii intregului statut al companiei, structura corporatista, finante, planuri de afaceri si obiective, vanzari si marketing, juridice etc.

Evaluarea preliminara Due-Diligence, care este facuta intern de catre consilierii tai si echipa lor, va fi evaluata in primul rand de partea noastra.

In cazul in care constatam ca putem oferi sprijin si te putem ajuta sa realizezi o schimbare majora in rezultatele companiei tale, atunci putem stabili reciproc metoda de operare si obiective.

Spre deosebire de alte firme de consultant, nu oferim consultant teoretica, ci oferim participare activa prin intremediul echipei noastre locale si al departamentelor profesionale.

Consilierii nostri sunt pozitionati in calitate de CEO, CFO si manageri de top din cadrul Mentor Group Holdings Consortium. Toti acestia detin mai mult de 15 ani de gestionare activa a afacerii si tranzactii de succes in toate domeniile.

Astfel, abordarea noastra consultativa se bazeaza intr-adevar pe crearea unor strategii de succes, dar in principal pe propunerea de solutii practice pentru implementarea imediata in cadrul firmei tale.

Mentor simplifica procesul de evaluare, care permite o evaluare rapida si eficienta a unei game largi de oportunitati deoarece intelegem ca timpul este un factor important in afaceri.

Dezvoltarea ciclului de afaceri complet

Servicii "hands-on" de operare si dezvoltare
Dezvoltare strategica operationala
Evaluare preliminara Due – Diligence

Mai multe informatii despre serviciile noastre pentru companiile locale:

Dezvoltarea afacerii cu nevoi unice
Consiliere juridica
Majorarea capitalului
Investitii financiare
Show More